A A

Over de praktijk

Welkom

Huisartsen Laan op Zuid bestaat al sinds 1985. Sinds 2015 zit onze praktijk in het Gezondheidscentrum Laan op Zuid. De huisartsen, de praktijkondersteuners, de praktijkmanager en de assistentes zijn een vast en hecht team. Samen werken we aan persoonlijke en goede zorg.

Wij bieden medisch-generalistische zorg volgens de richtlijnen van de beroepsgroep die zoveel mogelijk gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek.

Binnen het Gezondheidscentrum werken we samen met fysiotherapeuten, thuiszorg MOB, psychologen, logopedisten, diëtisten en verloskundigen.

U kunt zich alleen inschrijven als u op een van de volgende postcodes woont: 3071, 3072, 3073, 3074 en 3077 alleen de Veranda.

Adres:
Brede Hilledijk 1
3072 KA Rotterdam (Feijenoord)

Contact:
T: 010-3072002
voor spoed kies optie 1

F: 010 484 15 96
M: info@haloz.nl

De praktijk is bereikbaar met Tram 20, 23 en 25 halte Vuurplaat
Metro station Rijnhaven
Route

Bereikbaarheid

U kunt ons op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur bellen op: 010 – 307 20 02.
U hoort dan een keuzemenu. Kies dan voor afspraken, recepten, uitslagen of korte vragen. De lijn is vaak bezet. Probeer het gesprek met de assistente daarom kort te houden.

Let op: tussen 10.00 en 10.30 uur hebben we werkoverleg. We zijn dan alleen voor spoedgevallen bereikbaar.

Spoed overdag

Het spoednummer is: 010 – 307 20 01. Bel dit nummer alleen bij een medisch spoedgeval. Uw telefoontje krijgt dan voorrang op andere telefoontjes. Belt u het spoednummer onterecht? Dan stoppen wij het gesprek direct.

Avond/weekend

Is onze praktijk gesloten? Dan kunt u het nummer van de Huisartsenpost Rotterdam Zuid bellen: 010 – 290 98 88. Bel dit nummer alleen bij medische spoedgevallen tussen 17:00 uur ’s middags en 08:00 uur ’s ochtends of in het weekend. U krijgt dan de assistente van de Huisartsenpost Rotterdam Zuid aan de telefoon.

Uitgangspunten en kwaliteit

Huisartsen Laan op Zuid geeft persoonlijke en deskundige zorg. U kunt bij ons terecht voor medisch advies of een behandeling. Zonder lange wachttijden. Elke patiënt proberen we voldoende tijd en aandacht te geven.

Wij bieden medisch-generalistische zorg volgens de richtlijnen van de beroepsgroep die zoveel mogelijk gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek. Om die richtlijnen goed bij te houden volgen we jaarlijks scholingen.

Huisartsen

Elk jaar volgen onze huisartsen minstens 40 uren nascholing om nieuwe ontwikkelingen bij te leren. Ook geeft zorggroep IZER extra nascholing. Bijvoorbeeld over chronische zorg aan patiënten met diabetes en COPD of nascholing op het gebied van CVRM (CardioVasculair Risico Management). Zes keer per jaar vindt er een Farmaco Therapeutisch Overleg plaats. Met apotheken en andere huisartsen in de wijk hebben we dan overleg. Deze bijeenkomsten staan onder controle van ondersteuningsorganisatie Stichting Koel.

Praktijkondersteuners

Ook de Praktijkondersteuners Somatiek en GGZ krijgen regelmatig nascholingen.

Assistentes

De assistentes volgen regelmatig cursussen via erkende nascholingsinstituten.

Onze huisartsenpraktijk werd in 2018 gekeurd volgens het NPA-accreditatieproces van het Nederlands Huisartsen Genootschap. De praktijk werd gecontroleerd op kwaliteit van praktijkvoering en geleverde zorg. We zijn goedgekeurd: het keurmerk ziet u onderaan deze pagina.

Onze huisartsen

Bart Adèr

Huisarts, praktijkhouder

Ma, di, do

Madja Prins-van der Meijden

Huisarts, praktijkhouder

Ma, wo, do

Liesbeth van Zyll de Jong

Huisarts, praktijkhouder

Ma, di, do, vrij

Lizette Baartman

Huisarts

Di, wo, do

Cristian von Kriegenbergh

Huisarts

Wo, vrij

Onze praktijkondersteuners

In de praktijk werken 4 Praktijkondersteuners Huisartsen (POH). Er zijn 2 POH’s voor gestructureerde zorg voor patiënten met diabetes mellitus, COPD, astma en hoge bloeddruk. Ook zijn er 2 POH’s voor de behandeling van psychische problemen. Alle POH’s hebben speciale opleidingen gevolgd en zijn BIG-geregistreerd.

Nicole van den Ban

Praktijkondersteuner somatiek

Ma, di, do

Marye Verschoor

Praktijkondersteuner somatiek

Di, do, vrij ochtend

Ana Salgado

Praktijkondersteuner GGZ

Wo

Emine Tanriverdi

Praktijkondersteuner GGZ

Vrij

Onze praktijkmanager

Huisartsenpraktijk Laan op Zuid heeft ook een praktijkmanager. De praktijkmanager zorgt ervoor dat alles goed is georganiseerd in de praktijk. U kunt haar ook aanspreken als u verbeterpunten of klachten heeft.

Latifa

Praktijkmanager

Onze praktijkassistentes

De assistente verzorgt niet alleen de telefoon en de administratieve taken, maar is ook geschoold in het doen van medische verrichtingen. U kunt bij haar terecht voor:

 • wondverzorging
 • verwijdering hechtingen
 • uitspuiten van oren
 • het geven van injecties
 • bloedprikken en bloedonderzoek
 • spreekuur voor patienten met verhoogde bloeddruk
 • urine onderzoek
 • bloeddruk meten
 • uitstrijkjes maken
 • longfunctie bepaling
 • vragen over recepten, verwijskaarten en machtigingen

Ada

Assistente

Tugce

Assistente

Imane

Assistente

Ibtissam

Assistente

Zemzem

Assistente