A A

Nieuws

De griepvaccinaties zullen dit jaar op zaterdag 09 november 2019 worden gegeven.
Indien u tot de risicogroep behoort, ontvangt u te zijner tijd een uitnodiging voor de vaccinatie.

Onze huisartsenpraktijk stelt gegevens anoniem ter beschikking voor wetenschappelijk onderzoek van het Erasmus MC. Met dit onderzoek kan de zorg voor de inwoner van regio Rijnmond verbeterd worden.
Meer informatie? https://www.rijnmondgezond.nl/

In onze praktijk wordt in samenwerking met de Erasmus Universiteit ook jaarlijks een arts opgeleid als huisarts. Sinds 1 maart is dokter Mevius daarom werkzaam bij ons. Ze is een afgestudeerd arts die zich verder specialiseerd als huisarts. U kunt ook bij haar een afspraak op de spreekuur maken. Ze werkt samen met dokter Prins. Omdat zij in opleiding is maakt ze regelmatig video-opnamen van de gesprekken. Ze zal daarvoor altijd uw toestemming vragen.

Wij doen mee met het Landelijk Schakelpunt. Dat is een zorginfrastructuur. Het Landelijk Schakelpunt is geen database: er worden geen medische gegevens in opgeslagen. Die gegevens blijven gewoon staan in de dossiers bij de huisarts en apotheek. Daar kunnen andere zorgaanbieders, via het Landelijk Schakelpunt, de belangrijkste informatie bekijken. Dat kan heel handig zijn als u bijvoorbeeld voor spoedzorg naar de huisartsenpost moet. U  moet wel eerst toestemming hiervoor geven. Dat kan door bij de assistente een formulier in te vullen of via www.volgjezorg.nl