A A

Afscheid Dokter Adèr

Afscheidsreceptie van dokter Adèr is op zaterdag 12-02-2022 tussen 13.30- 15.30 uur op de praktijk

Wanneer u komt kunt u de dokter erg blij maken met een foto van uzelf en een korte tekst erbij geschreven. Dat vormt voor hem een mooie en tastbare herinnering aan u en aan zijn jaren als uw huisarts.

B.Adèr, huisarts

In 1979 kwam ik al als co-assistent in Feijenoord en na mijn opleiding ben ik blijven werken in deze boeiende en liefdevolle omgeving; sinds 1982 als praktijkhouder.

Velen van u hebben het laatste jaar gemerkt dat ik vaker afwezig ben in de praktijk. Helaas is mijn gezondheid niet meer optimaal. Het moment is daarom gekomen om mijn werk als huisarts te beëindigen; ik stop per 1 januari 2022.

Na de start in toenmalig Centrum Feijenoord in de Rosestraat en vervolgens 30 jaren in de Persoonsstraat, ben ik met mijn collega’s al vanaf 2015 gevestigd aan de Brede Hilledijk op de hoek met de Laan op Zuid. Met de collega’s vormen we nu de praktijk Huisartsen Laan op Zuid. Mijn vertrek betekent dus dat de huisartsenpraktijk wel gewoon doorgaat. Uw zorg is dan ook gewaarborgd.

Huisarts zijn is een dankbaar vak. Je mag meeleven met veel mensen; je mag mensen adviseren, ondersteunen en begeleiden in de meest kwetsbare fases van hun leven. Je wordt soms deelgenoot van de meest intieme gevoelens, vreugde en verdriet en je voelt je ook vaak lotgenoot van mensen met heel diverse achtergronden.

Ik wil u allen daarom heel hartelijk danken voor uw vertrouwen en waardering. Helaas is het wegens de coronapandemie niet mogelijk om persoonlijk afscheid te nemen maar u kunt me erg blij maken met een foto van uzelf en een korte tekst erbij geschreven. Dat vormt voor mij een mooie en tastbare herinnering aan u en aan mijn jaren als uw huisarts. Er staat een doos bij de balie waar u een briefje of foto in kunt doen.

Met vriendelijke groeten,
Bart Adèr

Aan alle patiënten van dokter Adèr

De afgelopen 2 jaar is er veel veranderd, ook bij ons in de praktijk. Per 1 januari stopt onze collega en uw huisarts dokter Adèr met zijn werk. Wij en u zullen hem missen. Hij is bijna 40 jaar huisarts geweest hier in de wijk.

Gelukkig blijven wij als Huisartsen Laan op Zuid wel gewoon doorgaan met ons werk. Als team van huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes staan wij voor u klaar.

Ondanks alle veranderingen proberen wij zoveel mogelijk voor continuïteit te zorgen. Zoals u weet is er een tekort aan mensen in de zorg en ook aan huisartsen. Er is geen vaste opvolger voor dokter Adèr gevonden maar u blijft wel als patiënt ingeschreven bij Huisartsen Laan op Zuid.

Wij, dokter Prins- van der Meijden en dokter van Zyll de Jong, gaan door met de praktijk van dokter Adèr tot er een vaste opvolger gevonden is. We worden geholpen door dokter Baartman die bij ons werkt en door twee waarnemend huisartsen.

Als u woont in één van de volgende wijken: Feijenoord, Afrikaanderwijk, Katendrecht, Bloemhof, Hillesluis, Noordereiland, Kop van Zuid en Veranda, dan blijft u welkom bij ons.

Als u niet meer in één van deze wijken woont, vragen wij u op zoek te gaan naar een huisarts bij u in de buurt. Tot u een nieuwe huisarts gevonden heeft, kunt u bij ons terecht.

Wij hopen uw vertrouwen in de praktijk verder te kunnen voortzetten.

Met vriendelijke groeten,
Madja Prins- van der Meijden, huisarts
Liesbeth van Zyll de Jong, huisarts